Beursactie Exact Live 2017

Met de beursactie van Exact Live krijgt u nog meer voordelen in ManageMens!

Op Exact Live is de HRM-software van ManageMens officieel geïntroduceerd. Speciaal voor Exact Live heeft ManageMens een tijdelijke actie waarmee u nog meer voordelen uit de ManageMens HRM-software kunt halen! Als u ManageMens kiest krijgt u de volgende voordelen er gratis bij:

Met deze voordelen haalt u nog meer uit de ManageMens oplossing!

 

Design ‘werkenbij’ website

Veel websites hebben het nog: ergens onderaan de pagina een klein linkje naar de openstaande vacatures. Betrap u zichzelf hier ook op? Tijd om een eigen vacature website (werkenbij.uworganisatie.nl) op te zetten!

Met ManageMens HRM-software is het mogelijk om deze website in OTYS aan te maken en te beheren. Met een eigen vacature website heeft u de volgende voordelen:

  • SEO geoptimaliseerd –  uw vacatures goed vindbaar
  • 100% responsive – op elke device goed zichtbaar
  • Website beheer – beheer via OTYS: zo heeft u geen technische kennis nodig

Met een eigen vacature website zorgt u voor een optimale candidate experience. Met deze beursactie krijgt u het design voor uw werkenbij-website er kostenloos bij! Zo wordt de website volledig naar uw huisstijl opgebouwd en kunt u er gelijk mee aan de slag.

 

Gepersonaliseerde HRM dashboards

De ManageMens oplossing komt met standaard dashboards binnen Exact Synergy waarin al de HRM-processen zijn ingericht. Echter weten wij ook dat elke organisatie zijn eigen processen en voorkeuren heeft. Heeft u bijvoorbeeld een speciaal onboardingsproces of zijn er regelingen die niet standaard zijn? Geen probleem! Door met Exact Synergy te werken heeft ManageMens de mogelijkheid om op maat gemaakt te worden voor uw organisatie.

Op maat maken, wat houdt dat in? Door uw processen op maat te laten maken heeft u de volgende voordelen:

  • Eigen stijl – laat uw huisstijl terugkomen
  • Per functie – verschillende dashboards voor uw medewerkers en managers
  • Verzoeken – speciale verzoeken gemakkelijk in te richten

Het op maat maken van de Exact Synergy dashboard maakt uw software persoonlijk én nog overzichtelijker voor uw organisatie. Met deze beursactie richten we dat geheel kosteloos voor u in, waar wacht u nog op?

 

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de ManageMens HRM-software? Neem dan contact met ons op via:

015-279 89 99

info@managemenshrm.nl

Of vul het contactformulier in.