ManageMens regelt de gehele Cyclus. Begin bij de werving en eindig bij het afscheid

Benut kansen

Elke vacature is een kans. Dit geldt voor de zoekende werkgever en werknemer. De juiste medewerker of organisatie gevonden? Blink dan samen uit door elkaars kansen te benutten. Dit zorgt voor werkplezier, loyaliteit en minder verloop van goede medewerkers. Welkom bij ManageMens.

ManageMens is HRM software voor organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning in het gehele proces. De unieke samenwerking tussen  ComputerPlan, OTYS en Sumatra zorgt voor toegevoegde waarde door een totaaloplossing te leveren:

  1. Werving & selectie
  2. Onboarding
  3. Talentmanagement
  4. Afscheid

 

1. Werving & Selectie

ManageMens begint met het aantrekken van kandidaten, dit wordt geregeld door hét standaard softwarepakket voor recruitment: OTYS Go! De software kan geheel op wens van de gebruiker worden ingericht en bevat modules voor onder andere vacaturedistributie, kandidaat beheer en rapportages. Naast de oplossing voor het recruitment-proces biedt OTYS de mogelijkheid voor een geïntegreerde werkenbij website, voor optimale vindbaarheid en de ultieme kandidaatbeleving. Ga voor een vliegende start met recruitment, start met werven!

 

2. Onboarding

Komt de eerste maandag van de maand weer in zicht? Dan is het bijna tijd voor de eerste werkdag van uw nieuwe medewerkers. De eerste werkdag is cruciaal in het beeld van de medewerker, het is tenslotte een nieuwe ervaring. De medewerker vraagt zich nog een hoop af; hoe zullen mijn nieuwe collega’s zijn, heb ik wel de juiste kleding aan of pas ik wel écht bij deze organisatie?  Met de juiste onboarding neemt u een hoop van deze onzekerheden weg en laat u de medewerker op een goede manier landen binnen uw organisatie!

 

3. Uitblinken

Knowledge is power. Er is een verschuiving gaande in de arbeidsmarkt, uw medewerkers worden meer en meer de kern van uw organisatie. Medewerkers moeten worden gezien als de klanten voor uw organisatie, ze moeten immers gelukkig zijn om gecommitteerd te blijven aan uw organisatie. Het managen hiervan wordt ook wel talentmanagement genoemd. Met talentmanagement van ManageMens zullen uw medewerkers niet alleen groeien, maar zullen ze uitblinken in hun werk en worden ze de superhelden van uw organisatie.

 

4. Afscheid

Het is niet het eerste waar aan gedacht wordt bij HRM, maar er komt ook een tijd om afscheid te nemen van een medewerker. Elke medewerker verdiend een goed afscheid, zo verlaat de medewerker uw organisatie op goede voet. In een ideale wereld staat de opvolger al klaar voordat er afscheid wordt genomen, hoe realiseert u dit? Dit proces moet vloeiend verlopen zodat de uitstroom én de
daaropvolgende instroom elkaar niet in de weg zit. Met ManageMens zorgt u voor een goed afscheid mét mogelijkheden om een nieuwe medewerker te werven, zorg voor een goed afscheid >>

 

Rapportage

Volg alles op de juiste manier. Met ManageMens is het mogelijk om de beste rapportages uit te draaien via Sumatra software. Zo krijgt u prachtige rapportages die gemakkelijk, snel en doelgericht in te richten zijn. Bekijk hier de voordelen.

Maak superhelden

Grijp vandaag nog de kans en transformeer uw organisatie om tot een super-organisatie, ga voor ManageMens!

 

Download de brochure >>