ManageMens HRM Software, alles in één.

Het ManageMens HRM concept is een initiatief van ComputerPlan, OTYS en Sumatra Software. Door samen deze oplossing aan te bieden krijgt men specialistische software waardoor u in uw HRM processen kunt uitblinken! Op deze pagina leest u meer over ons.

OTYS                                       Otys Logo, Recruitment Software

Sinds 2001 levert OTYS recruitment software. Aan grote en kleine organisaties, multinationals en start-ups. In uiteenlopende branches waaronder zorg, ICT, retail, olie & gas, non-profit, logistiek, transport en overheid. Juist die diversiteit, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat we software kunnen bieden voor alle corporate recruitmentprocessen.

Corporate recruitment vraagt om software die is afgestemd op de behoefte van uw lijnmanagers en uw HR- en/of recruitmentafdeling. Met OTYS wordt uw recruitmentproces geoptimaliseerd en grotendeels geautomatiseerd, waardoor meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken kan worden en er niet alleen meer, maar ook betere matches gemaakt kunnen worden. Het uitgebreide Recruitment Softwarepakket van OTYS bevat onder andere modules om vacatures te verspreiden, CV’s te sourcen, een talentpool bij te houden, uw kandidatendatabase overzichtelijk te beheren en kanaal- en vacatureprestaties te analyseren. Daarnaast bevat onze software nog heel veel slimme features, zoals slim zoeken en matchen, gepersonaliseerde weergaves en automatisch dossieropbouw. Ook kan OTYS uw recruitmentsite verzorgen. Lees meer >>

ComputerPlan                    ComputerPlan Logo

Als eerste Exact Partner ooit zijn wij al 35 jaar bedreven in het advies, implementaties en nazorg van ERP & HRM software. Wij zijn trots op de samenwerking met onze klanten en de resultaten die we met hen hebben behaald. Door als kennisorganisatie op te treden, ondersteunen we elke dag honderden gebruikers met hun vraagstukken omtrent Exact en alle aanverwante producten. Daarnaast geloven wij in een klantgerichte benadering door als één centraal aanspreekpunt te fungeren voor de gebruiker.

Met ManageMens spelen wij in op de behoefte van onze klanten door een totaaloplossing te bieden voor het HRM proces, van Werving & Selectie tot Talentmanagement en het eventuele afscheid.  Meer weten >>

 

Sumatra Software             Sumatra Logo

Sumatra levert al meer dan 20 jaar innovatieve Operational Intelligence. Sinds de oprichting in 1997 biedt Sumatra bedrijven en organisaties betere informatievoorziening. Dankzij complete informatie zijn medewerk(st)ers in staat om sneller en beter te beslissen.

Al direct vanaf het begin biedt Sumatra de innovatieve Operational Intelligence aan via Internet. Met Operational Intelligence kunt u uw informatiebehoefte beter invullen. Dankzij Sumatra bent u beter in staat uw organisatie te sturen, dan met de conventionele vormen van rapportage. Bovendien biedt de eenvoud van presentatie een uitstekende gelegenheid om informatie direct te presenteren aan andere medewerkers dan alleen het management; de hele organisatie kan hiervan profiteren.

Meer weten over de oplossing? Bekijk dan hier de oplossing >>