Het softwarepakket OTYS Go! is geen standaardpakket, maar kan van top tot teen worden aangepast aan uw wensen. Zo past uw totale arbeidsmarktcommunicatie bij de wervingsstrategie die u voor ogen heeft. Door toevoeging van een ‘werkenbij’ site kunt u meer impact maken en met behulp van verschillende workflows stelt u bijvoorbeeld standaard bedank- of afwijsmailtjes in. Ontzettend handig als u uw candidate experience on point wilt houden!

U vraagt, wij leveren

Voor OTYS is klantbeleving het belangrijkst. Maatwerkprojecten hebben geleid tot het toevoegen van standaardfeatures in onze software. De CV parser zorgt er bijvoorbeeld voor dat elke sollicitant automatisch en gestructureerd in de kandidatendatabase wordt verwerkt. Met Semantisch zoeken en AutoScore zoekt en match u eenvoudiger kandidaten aan uw vacatures.

Bij OTYS zijn we ons ervan bewust dat elke organisatie een ander proces hanteert. Met OTYS kunt u dit proces continu verbeteren. Met een druk op de knop draait u bijvoorbeeld een rapportage uit met de (real time) gegevens die voor u van belang zijn. De Rapportagemodule maakt alle recruitmentactiviteiten meetbaar en inzichtelijk.

Otys Go! draait gemakkelijk de mooiste rapportages uit, werving en selectie wordt easy!

Recruitment kost geld?

Heeft u er wel eens aan gedacht om kandidaten vanuit het eigen netwerk aan te dragen? Deze kandidaten hebben een bewezen hogere kwaliteit, immers de kennis wéét wie hij aanlevert. Met de OTYS Referral Portal zet u het netwerk van eigen medewerkers en relaties in.

OTYS Go! is volledig compatible met Exact Synergy. Wilt u ook een vliegende start met recruitment? Kies voor OTYS!

Ga naar de volgende stap >>